Markiser

Markiser är lämpliga för villaterrasser, balkonger, ute-serveringar, kiosker, butiker m.m. De kan både monteras på tak eller på väggen, beroende på hur det ser ut. För bästa dukspänning, så är armarna specialkonstruerade. Likaså så är armarnas fallvinkel steglöst justerbar 5°–45°. Konstruktionen består av granit, vilket är en stabil och robust konstruktion. Markiser passar på de flesta ute platser och ger en behaglig utomlands känsla. Markiser som vi levererar kommer alltid med elmotor. Vi har även en tillval, fjärrstyrning

markiser-shadowmasters
screen-vertikal-markiser-shadowmasters

Screen / Vertikal markiser

Fungerar mycket bra som vindskydd och solskydd som även ger en bra insynsskydd. Denna produkt klarar upp till vindklass 6 samt har en mycket bra isolatorisk funktion.

Fasadpersienner

Denna produkt är tillverkad av en 80 mm aluminiumlamell som är rullformad och även special behandlad för att klara av utomhusmiljer.
Den här typen av stabila persien skyddar mot solen och mörklägger utan att behöva skymma sikten ut. Den är även extrem vindtålig, så vi rekommenderar vid lägen där det blåser kraftigt. Du kan själv välja färgen på lamellerna utifrån 12 olika färger. Är du ute efter mörkläggning så bör de vara svarta eller bruna.

fasad-persienner-shadowmasters
fasta-rorliga-solskarmar-shadowmasters

Fasta och rörliga solskärmar

Dessa solskärmar finns både som rörliga och fasta.De består av ett byggsystem med profiler och lameller, vilket ger oändlig många användningsområden. Lamellerna är gjorda av strängpressat aluminium. Denna produkt är utmärkt för montering på kontorshus, sjukhus, skolor m.m.
Vi kommer gärna ut till er och demonstrerar samt visar upp olika kreativa användningsområden.

Balkongskydd

Maxi Balkongskydd är en mycket smidig lösning som kan lyfta din balkongupplevelse avsevärt. När du inte använder den så kan du rulla in den i kassetten. Balkongskyddet består av 100% akryl, vilket ger en mycket bra väv. Tänk dig en rullgardin, fast liggandes. Alla hårddelarna består av aluminium.
En sofistikerad mekanism gör att väven är alltid spänd när den används.

balkong-skydd-shadowmasters
sattlers-markis-tyg-shadowmasters

Sattlers markistyg

Är du ute efter en mycket bra kombination av solskydd samt en attraktiv design, så är detta något du bör titta på. Vi blir ofta kontaktade av interiör designers för att visa upp kombinationsmöjligheterna. Vi har flera showcases att visa för dig där vi tror att du kommer verkligen häpna över vad vi kan åstadkomma med rätt kombination. Är utseendet en av de viktiga faktorerna för dig, då kommer vi inte göra dig besviken