fbpx

Invändiga gardiner

Lamellgardiner

Många nybyggen har fönster som täcker stora ytor, därav är denna produkt mycket passande. Stora glaspartier absorberar mycket energi sommartid samt så blir insynen mycket stort. När det kommer till lamellgardiner så är design möjligheterna enormt breda, vilket gör att lamellgardiner fungerar som en design detalj och kan lyfta ett helt rum till en mycket smakfull upplevelse. Lamellerna är steglöst vridbara så du har full kontroll hur mycket sol du vill släppa in, likaså hur mycket du vill dölja. Monteringen sker i både tak och vägg, kan täcka 6 meter brett och 3.5 meter i höjd.

Plisségardiner

Om du söker efter en lösning som ger många möjligheter, även för speciellt designade fönster eller till och med lutande fönster.
Väven är veckad och kan även fås i en massa olika färger så att den smälter in i din befintliga atmosfär. Styrningen av en plisségardin sker med lina eller med ett handtag som monteras fast. Vi har modeller som tillgodoser om du vill ha både solskydd och insynsskydd. Profilerna finns i vit, svart och silver.

Våra produkter:

TransparentTranslucentPrintedTexturedPlain colouredBurn-out

Rullgardiner

Vi tror att de flesta har sina tidiga minnen med rullgardiner, att de var fula och man ville knappt använda dem om man inte nödvänligtvis var tvungen. Numera, med alla dess variabler och färger så skapar de en tidlös rymd i rummet. Vi har till exempel monterat upp rullgardiner som ersätter gardiner. Uttryck dig själv och din stil med rullgardiner från Shadowmasters.

Nu - dela upp din betalning med Ecster!

Njut av dina markiser och solskydd redan i sommar och betala senare med förmånliga avbetalningsplaner från Ecster. 

Kontakta oss för mer information

Företagskund? Leasa ert solskydd från Shadowmasters.

Nu kan ert företag leasa era utvändiga såväl som invändiga solskydd och avskärmningslösningar från Shadowmasters. Som medlemma i Svenska Solskyddsförbundet ger vi er goda avbetalningsvillkor och säkerhet, så att ni kan njuta av sol och skugga i godan ro. Kontakta oss för mer information.

KONTAKTA SHADOWMASTERS

Hur gör du det bästa av sol och skugga invändigt? Fråga ett proffs!


    Här finns Shadowmasters:

    Adress: Jeppahalla 4, 375 34 Mörrum

    Telefon: 0454 – 390 50

    E-postadress: lasse@shadowmasters.se