fbpx

TRE MARKISTRENDER FÖR 2020

Idag är utbudet av markiser väldigt stort och valen är många. Här lyfter vi fram tre trender vi ser kommer att få stort genomslag denna sommar:

1

Design & funktion

Det är allt viktigare att markisen ska vara ett snyggt designelement, både när den används och när den är infälld. 

Ett sätt att skapa hög designfaktor är att använda en helkassettmarkis, där duken är dold när markisen inte används. Lika viktigt är dess praktiska egenskaper och smarta styrning.

2

Allt blir större

Terrasser och trädäck har blivit ett extra rum för många, och som blir alltmer inredda. I takt med att uteplatserna har blivit större, har också markiserna blivit större och djupare.

En stor markis kan på ett elegant sätt rama in uteplatsen. Markiser kan numera levereras med belysning, infravärme och med rullgardiner i fronten.

shadowmasters-markiser-rull-gardiner-terrasser-2

3

Satsa på färgstarkt

Under 2019 kunde vi se en rejäl uppgång i färgade markisdukar, speciallackade markisramar och färgade kassetter. Vi ser att denna trend kommer att fortsätta även under 2020.

Det finns oändliga valmöjligheter och idag kan du påverka varenda liten detalj på din markis. Du kan till exempel välja att matcha kassetten med markisarmarna. Satsa på färgstarkt är vårt bästa tips!

shadowmasters-markiser-rull-gardiner-markis-ramar-3

Från idé till verklighet

Att hitta rätt markis är definitivt inte enkelt, därför finns vi! Vi har över 30 års erfarenhet av solskydd och rullgardiner för invändig samt utvändig solavskärmning.
Med så lång tid i branschen har vi nog sett det mesta, därför har vi stor kännedom om hur vi med hjälp av rätt solskydd kan göra tillvaron behagligare. Vilken produkt man väljer beror dels på i vilken typ av milö den ska placeras, dels på det önskade resultatet.

Vi kan hålla konkurrenskraftiga priser genom vårt stora kontaktnär som vi har byggt upp och handlar i största mån utan mellanhänder, både när det gäller produkter och styrning.

Vi följer er hela vägen från idé till verklighet och är inte nöjda förrän ni är det!

// Lasse ”Markisproffset” Radix

KONTAKTA SHADOWMASTERS

Har du frågor? Fråga ett proffs!

Här finns Shadowmasters:

Adress: Jeppahalla 4, 375 34 Mörrum

Telefon: 0454-57 22 22

E-postadress: lasse@shadowmasters.se