fbpx

Utvändiga markiser och screens

Tre markistrender du inte får missa!

Nordic Markiser

Markiser är lämpliga för villaterrasser, balkonger, ute-serveringar, kiosker, butiker m.m. De kan både monteras på tak eller på väggen, beroende på hur det ser ut. Konstruktionen består av granit, vilket är en stabil och robust konstruktion. Markiser passar på de flesta ute platser och ger en behaglig utomlands-känsla. Markiser som vi levererar kommer alltid med elmotor. 

Zipner Vertikala markiser

Våra vertikala markiser fungerar mycket bra som vindskydd och solskydd som även ger en bra insynsskydd. Denna produkt klarar upp till vindklass 6 samt har en mycket bra isolatorisk funktion.

Screener

Screener ger ditt hem en genomtänkt och modern känsla. En lättanvänd konstruktion med lika mycket fokus på funktion som estetik, med subtila styrskenor och snygga tyger. Finns även som takfönsterpersienn, Screener Horizon.

PergoLite Pergola

En pergola är som ett krypin under bar himmel, som ger solskydd på dagen och blir en lounge på kvällen. Med en pergola i trädgården får du ett extra rum för avslappning, soliga frukostar och middagar med vänner.

Du kan placera pergolan på gräsmattan eller terassen, helt efter tycke och smak, och vill du skydda från sidan kan den enkelt kombineras med persienner från Screener.

Våra produkter:

Pergolite

shadowmasters-utvändiga-markiser-persienner-blekinge-karlshamn-ronneby-smaland-pergola

PergoLite - Favoriten alla pratar om

Det är inte svårt att förstå varför så många i Sverige väljer att skaffa pergola och tillhörande screener. Med denna lösning blir din terrass till hela dagens höjdpunkt och där vännerna vill samlas – skuggat och härligt på dagen, mysigt och lyxigt på kvällen.

Undrar du över dina möjligheter med PergoLite till er fastighet? Vi har svar!

Nu - dela upp din betalning med Ecster!

Njut av dina markiser och solskydd redan i sommar och betala senare med förmånliga avbetalningsplaner från Ecster. 

Kontakta oss för mer information

Företagskund? Leasa ert solskydd från Shadowmasters.

Nu kan ert företag leasa era utvändiga såväl som invändiga solskydd och avskärmningslösningar från Shadowmasters. Som medlemma i Svenska Solskyddsförbundet ger vi er goda avbetalningsvillkor och säkerhet, så att ni kan njuta av sol och skugga i godan ro. Kontakta oss för mer information.

KONTAKTA SHADOWMASTERS

Hur gör du det bästa av sol och skugga utvändigt? Fråga ett proffs!


    Här finns Shadowmasters:

    Adress: Jeppahalla 4, 375 34 Mörrum

    Telefon: 0454 – 390 50

    E-postadress: lasse@shadowmasters.se