fbpx

Utvändiga markiser och screens

Tre markistrender du inte får missa!

Nordic Markiser

Solskydd som är lämplig för villaterrasser, balkonger, ute-serveringar, kiosker, butiker m.m. är just Markiser.

Markiser, vars främsta styrka är att vara en fantastisk solskydd, kan fördelaktigt monteras på både en tak eller direkt på väggen. Det som kommer definiera är ju lite på hur kreativ u vill vara samt hur väggen eller huset i sig ser ut.  Vi har sett många olika varianter, så är du inte riktigt säker på hur du kan göra, så bara ring oss, så hjälper vi dig.

Själva konstruktionen på solskyddet är granit och det innebär att det är stabilt.

När solen är på och markisen utfälld så infinner sig en mycket behaglig känsla som får tankarna till utlandet. Det tycker vi om!

I Markisen som vi levererar så ingår det alltid elmotor, sen kan du bestämma om du vill ha en knapp eller fjärrstyrning.

Zipner Vertikala markiser

Våra vertikala markiser fungerar mycket bra som vindskydd och solskydd som även ger en bra insynsskydd. Denna produkt klarar upp till vindklass 6 samt har en mycket bra isolatorisk funktion.

Screener

Om vi får bestämma, så är Screener en total vinnare. Kanske ihop med en läcker utanpå liggande markis.

Screeners ger en mycket trendig känsla och om det är riktigt genomtänkt, så blir det mycket estetiskt, en förlängning av husets design helt enkelt.

Konstruktionen är lättanvänd och lätt att installera med subtila styrskenor och mycket snygga tyger. Finns även som takfönsterpersienn, Screener Horizon

PergoLite Pergola

En pergola är som ett krypin under bar himmel, som ger solskydd på dagen och blir en lounge på kvällen. Med en pergola i trädgården får du ett extra rum för avslappning, soliga frukostar och middagar med vänner.

Du kan placera pergolan på gräsmattan eller terassen, helt efter tycke och smak, och vill du skydda från sidan kan den enkelt kombineras med persienner från Screener.

Våra produkter:

Pergolite

shadowmasters-utvändiga-markiser-persienner-blekinge-karlshamn-ronneby-smaland-pergola

PergoLite - Favoriten alla pratar om

Det är inte svårt att förstå varför så många i Sverige väljer att skaffa pergola och tillhörande screener. Med denna lösning blir din terrass till hela dagens höjdpunkt och där vännerna vill samlas – skuggat och härligt på dagen, mysigt och lyxigt på kvällen.

Undrar du över dina möjligheter med PergoLite till er fastighet? Vi har svar!

Nu - dela upp din betalning med Ecster!

Njut av dina markiser och solskydd redan i sommar och betala senare med förmånliga avbetalningsplaner från Ecster. 

Kontakta oss för mer information

Företagskund? Leasa ert solskydd från Shadowmasters.

Nu kan ert företag leasa era utvändiga såväl som invändiga solskydd och avskärmningslösningar från Shadowmasters. Som medlemma i Svenska Solskyddsförbundet ger vi er goda avbetalningsvillkor och säkerhet, så att ni kan njuta av sol och skugga i godan ro. Kontakta oss för mer information.

KONTAKTA SHADOWMASTERS

Hur gör du det bästa av sol och skugga utvändigt? Fråga ett proffs!

    Här finns Shadowmasters:

    Adress: Jeppahalla 4, 375 34 Mörrum

    Telefon: 0454 – 390 50

    E-postadress: lasse@shadowmasters.se