fbpx

Ett Pergola system som passar alla, Pergomella

En annan mycket populär trend som uppkommit de senaste 5 åren inom solskydd är Pergola. Det inte bara ser ut som en altan, men även ger en medelhavs känsla till en mycket fördelaktig pris.

Självklart så kan du ta på dig dina snickarbyxor och gå loss med virke och bygga ett eget system, men vi tycker att du ska kontakta oss så kommer du få ett all inklusive pris där du slipper att ens kolla mot en hammare om du så nu önskar. Givetvis så kan du även ta hela äran och vi levererar några platta paket i stället.

Marknaden har exploderat med olika lösningar. Du kan till och med köpa en på jem och fix numera, fast vi vågar stå för en kvalitet och en robusthet som är ett par steg bättre än en lågprisvariant. Så vi vet att i slutändan så handlar det om en sak: Att det ska fungera och att det ska hålla.

Låt oss presentera Nerligruppens terrass system Pergomella.

Nerligruppen, som producerar denna fantastiska Pergola koncept, är ett norskt företag som har sitt kontor i Oslo och producerar solskydd i olika former för hela Europa.

Deras pergolasystem är utvecklad under flera år för att möta det skandinaviska klimatet från norr till söder. Fokus ligger på estetik, kvalitet och hållbarhet. Inte bara för att begränsa solen men även för att skydda mot UV-strålning och regn

Ett Pergomella System har ett modul tänk i roten. Det betyder att oavsett hur stor eller liten pergola du vill sätta upp så finns det redan en tanke bakom med smarta kopplingar och kompatibilitet med marknadens ledande zipscreen system.

Hela stommen, som är av mycket kvalitativ aluminium, är pulver lackerad och det gör att skyddet mot rost och solljus är mycket hög. En detalj som förenklar när det kommer till design är att Pergomella systemet finns i alla RAL färger.

Shadowmasters-pergola-farger-utomhus-solskydd-markis-blekinge
Shadowmasters kan erbjuda både konstruktionen och även väven i bland annat dessa standard färgerna.

Det har lagts mycket fokus på att systemet inte kräver  teknisk byggkonstruktion kunskap om du nu väljer att bygga ihop den själv. Den är mycket enkel att montera. Kan du sätta ihop en Billys Ikea, så är du hemma. Det finns även ett dräneringssystem integrerat så att du kan leda bort regnvatten på det sättet som passar dig och där du ska sätta upp din pergola bäst.

En lösning som vi tycker är extra kul är att du kan från din telefon styra alla Zipscreens och det finns även en Led ljus-modul. Båda 2 systemen ihop skapar en mycket atmosfärisk känsla.

Shadowmasters-pergola-utomhus-solskydd-markis-blekinge-1

Du är varmt välkommen till vår showroom i Blekinge, sätta dig ner, njuta av en dricka och låna vår mobiltelefon och styra hela kompletta systemet, både zipscreen, ljus och faktiskt även ljud. För att se hur enkelt livet kan bli med ett helautomatiserat Pergomella system.

Vill du ha lite mer inspiration, så kan du kolla in vår pergola och solskydd inspiration sida

Ring mig direkt om du undrar över något på 0454 – 390 50