fbpx

Soltis Veozip zipscreen utomhusväv för pergola och markiser

 

 

Shadowmasters-pergola-zipscreen-utomhus-solskydd-markis-blekinge

 

En av våra främsta uppgifter är att vara i framkanten av olika trender och likaså analysera vad som passar bäst rätt och individuellt för rätt kund. I denna artikel ska vi lyfta fram ett av våra produkter, Soltis Veozip,  där vi ska gå igenom och berätta lite enkelt om varför vi gillar den och främst rekommenderar den.

Någonting som har slagit stort på senaste åren är ju zipscreens.  Visst vi säljer fortfarande många fönstermarkiser och terrassmarkiser i alla dess olika kombinationer, men någonting som vi främst här i Blekinge märker är hur många fler som väljer en Zipscreen som solskydd, eller rent utav en designdetalj.

Och det vore en underdrift att påstå att inte det finns några olika valmöjligheter/ -kombinationer att tillgå.

Ett märke som har vuxit mycket starkt är Serge Ferrari. Vi skulle kunna nästan vilja påstå att det är mer av en standard med mycket hög kvalitet och det är just därför vi använder oss av Serge Ferrari.

Produkten som vi vill lyfta upp i den här artikeln är en utomhusväv som är mycket elegant och har fantastiska egenskaper när det kommer till att hantera solinsläpp.

Soltis Veozip är utomhusväven som är främst designad för olika zipscreen lösningar men det tar inte slut där, utan en Veozip kan med fördel också fungera som sidor och tak i ett pergola system. Zipscreen väven Veozip finns i 15 färger och de är framtagna av design-konsultföretaget “Aujourd’hui Ou Mardi”.

Styrkan med denna utomhusväv är dess vävstruktur och polyestergarn som har blivit framtagen för att ha en enorm hög hållfastighet. Företagets team har lagt mycket resurser och forskning på att ta fram en väv som motverkar snedvridning. Detta resulterar i såklart att tyget behåller sin förmåga att vara sträckt och inte ha någon som helst krusning på sidoskenorna och även inga veck. Det bara fungerar och väven håller sig urläcker helt enkelt.

En annan egenskap som är högst relevant år förmågan att hantera värme. Användningen av Canatex-garn gör att denna väv har en unik transparens och ett naturligt utseende. De flesta av våra kunder som ser den här transparensen i verkligheten får oftast en mycket positiv reaktion.

Vi har till och med haft kunder som går in och ut för att försöka förstå hur väven kan reflektera transparens så olika och beroende på om man är inne eller ute.

Blir du lite nyfiken nu, så kan du när som kontakta oss för en visning i vår showroom.

Men det roliga tar inte slut där. Väven är även brandklassad enligt euroklass B, s2 och D0. Detta är klar fördel om man vill använda sig av väven i en kommersiell byggnad då kraven är betydligt högre än på privatmarknaden.